Over ons

Wij zijn de familie Van Haeften. In 2013 zijn wij de trotse eigenaren geworden van Haus Jungbrunnen in Bramberg am Wildkogel. Haus Jungbrunnen is één van de 12 Grünerstein chalets die vlak bij de Smaragtbahn liggen. De huizen zijn gebouwd door de lokale bouwonderneming in Bramberg en zijn in traditionele stijl, maar met alle comfort van deze tijd neergezet.

Wij komen al jaren naar Oostenrijk om te skiën met de hele familie. Wij zochten daarom een huis waar we met twee gezinnen en onze ouders in zouden passen. In Bramberg hebben wij een heel fijne plek gevonden voor zowel de zomer- als de wintervakanties.

Het skigebied de Wildkogel Arena, is voor onze nog jonge (klein) kinderen perfect. Ze kunnen de hele dag naar hartenlust skiën. Nu de oudsten wat groter worden, komt Kitzbühl in beeld en ook dat is goed bereikbaar via de Panoramabahn, die op nog geen 2 km van Bramberg start. Met de skibus of de auto zijn we daar zo.

Zomers wandelen, zwemmen en fietsen. De Hohe Tauern is een onbeschrijfelijk mooi gebied met het ene mooie bergmeertje na het andere, legio wandel- en fietsroutes voor elke smaak. Na de inspanning even heerlijk luieren in de ligstoelen op de terrassen, en ‘s avonds even een rondje door het dorp. Er is meestal wel wat te doen. Op woensdagen in de zomervakantie is er vaak een kinderactiviteit bij het museum en soms komt de bakker brood bakken in de oude bakoven, voor de jongere kinderen is dat echt leuk.

De naam Jungbrunnen betekent: bron van eeuwige jeugd of een nieuwe bron. Het huis is genoemd naar ons oude familiehuis in Bad Wiessee waar wij veel prachtige herinneringen aan hebben.

Wij hopen dat al onze gasten zich net zo thuis voelen als wij dat doen in dit heerlijke huis in deze prachtige omgeving.

Haus Jungbrunnen

Senningerfeld 45
5733 Bramberg am Wildkogel
Oostenrijk

Jungbrunnen
.
Gelijk de bron die warm en weldoend
Opwelt, zich niet uitput in het geven
Zoo is, met nooit verflauwend streven
De geest waaruit dit huis ontstond:
Een liefde die haar volst beleven
Steeds in ’t geluk van anderen vond.
.
(Dit gedicht was bij de entree op de buitenmuur geschilderd van het oude Jungbrunnen).

Wil je net als ons genieten in Bramberg am Wildkogel?

Wacht niet langer en reserveer direct jullie vakantie!

Bovenstaande button verwijst je door naar de website van Chalet Plus, waar je direct kunt boeken.